Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНие не сме издигнати от

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНие не сме издигнати от
Коментари Харесай

Доц. Михов: Нашите избиратели са високоинтелигентни градски хора

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Ние не сме издигнати от предприемчив комитет и не сме наемници на нечия партия. Аз персонално съм член на Вътрешна македонска революционна организация от 27 години. Това го споделям, с цел да се знаят действителностите. Но какво е значимо в тази акция? Важно е да се съобщи, че има и един български план. Не бизнес план на този и оня, не на един или различен олигарх, а български план, който стъпва на националните ползи.

Това разяснява претендентът за президент на ВМРО доц. Милен Михов.

Този демократичен консенсус, който се пробва да се наложи в българското общество, като се пробва да постанова непознати полезности, не е възприремчив от огромна част от българите, уточни той.

Нашата кандидатура с г-жа Мария Цветкова в действителност е издигната от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация, нещо, с което извънредно доста се гордеем. Това ни окуражи да стигнем още по-далеч, добави той.

Социологията демонстрира, че нашите гласоподаватели са високоинтелигентни градски хора. Те не могат принудително да бъдат заведени до урните с авансово посочен отговор на въпроса за кого ще гласоподават, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР